1. מערבבים בקערה את מרכיבי הפנקייק: מתחילים עם משקה השקדים, מוסיפים את הביצה (או הבננה), המייפל, הקמח, והקינמון. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
2. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי המילוי: קינמון, סוכר קוקוס, ומים.
3. מחממים מחבת נון-סטיק ומשמנים מעט.
4. יוצקים כף מהבלילה למחבת, מזלפים את המילוי בצורת ספירלה מעל, ומבשלים עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק.
5. הופכים את הפנקייק וממשיכים לטגן עד שהוא מוכן.
6. מגישים עם זילוף נוסף של המילוי מעל.
הכמות מספיקה ל-6 פנקייקים.