פסטה מוקרמת ברוטב פטריות ערמונים

מצרכים:

חבילת פסטה ללא גלוטן, בצל קצוץ, חבילת פטריות פרוסות, חבילת ערמונים בואקום (קצוצים דק דק), כוס משקה שקדים ללא סוכר, אופציונאלי: כף חמאת שקדים לסמיכות נוספת

איך מכינים?

1.הכנת הפסטה: בשלו את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל החבילה.

2.הכנת הרוטב:
טגנו את הבצל עם מעט מלח עד להזהבה.
הוסיפו את הפטריות והמשיכו לטגן עד שהן מצטמצמות.
הוסיפו את הערמונים הקצוצים וטגנו עוד כדקה.

3. טחינת הרוטב: הכניסו את תערובת הפטריות והערמונים לבלנדר/מעבד מזון יחד עם המשקה שקדים (ואת חמאת השקדים אם בחרתם להוסיף) וטחנו עד לקבלת מרקם אחיד.

4. שילוב הפסטה והרוטב: שפכו את הרוטב המוקרם מעל הפסטה המבושלת וערבבו היטב.

5. הגשה: הגישו חם ותהנו! הרוטב מספיק לחבילת פסטה שלמה.

סרטון הכנה: