1.הכנת הפסטה: בשלו את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל החבילה.
2.הכנת הרוטב:
טגנו את הבצל עם מעט מלח עד להזהבה.
הוסיפו את הפטריות והמשיכו לטגן עד שהן מצטמצמות.
הוסיפו את הערמונים הקצוצים וטגנו עוד כדקה.
3. טחינת הרוטב: הכניסו את תערובת הפטריות והערמונים לבלנדר/מעבד מזון יחד עם המשקה שקדים (ואת חמאת השקדים אם בחרתם להוסיף) וטחנו עד לקבלת מרקם אחיד.
4. שילוב הפסטה והרוטב: שפכו את הרוטב המוקרם מעל הפסטה המבושלת וערבבו היטב.
5. הגשה: הגישו חם ותהנו! הרוטב מספיק לחבילת פסטה שלמה.