- פורסות את התפוחים דק (לא דק מדיי ולא עבה) כדי שלא ישרפו
- מערבבות בקערה את כל שאר המרכיבים
- מוסיפות את פרוסות התפוחים לתערובת ומערבבות עד שהכול מצופה
- מסדרות בתבנית עם נייר אפייה בלי שיעלו אחד על השני
- מכניסות לתנור שחומם מראש ל160 מעלות
- כל 10 דקות פותחות, הופכות את התפוחים וסוגרות שוב
- אחרי חצי שעה בודקות – אם עדיין לא קיבלו גוון זהוב- ממשיכות באפייה עוד 5 דקות (וכן הלאה)
- ברגע שמוכן: מקררות 10 דקות מחוץ לתנור כדי שיהפוך להיות קריספי
וזה מוכן😍