צ׳יפס תפוח מקורמל בתנור

מצרכים:

2 תפוחים (ירוק או פינק ליידי), רבע כוס שמן זית / קוקוס / חמאה / חמאה טבעונית, רבע כוס סוכר קוקוס או כל ממתיק אחר, כפית קינמון, חצי כפית תמצית וניל, אופציונלי: כף טחינה גולמית / צ’ילי יבש / מלח גס

איך מכינים?

  1. פורסות את התפוחים דק (לא דק מדיי ולא עבה) כדי שלא ישרפו
  2. מערבבות בקערה את כל שאר המרכיבים
  3. מוסיפות את פרוסות התפוחים לתערובת ומערבבות עד שהכול מצופה
  4. מסדרות בתבנית עם נייר אפייה בלי שיעלו אחד על השני
  5. מכניסות לתנור שחומם מראש ל160 מעלות
  6. כל 10 דקות פותחות, הופכות את התפוחים וסוגרות שוב
  7. אחרי חצי שעה בודקות – אם עדיין לא קיבלו גוון זהוב- ממשיכות באפייה עוד 5 דקות (וכן הלאה)
  8. ברגע שמוכן: מקררות 10 דקות מחוץ לתנור כדי שיהפוך להיות קריספי
    וזה מוכן😍

 

סרטון הכנה: