קוקו פופס בטעם קינמון

מצרכים:

3 כוסות פצפוצי אורז מלא (או פצפוצי קינואה/כוסמת), 1/3 כוס מייפל (או דבש/סילאן), 1/4 כוס שמן קוקוס (או שמן זית), כף גדושה קינמון (או קקאו)

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד עד לציפוי אחיד של פצפוצי האורז.
2. משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 15 דקות, ניתן לערבב במהלך האפייה.
4. מצננים ומעבירים לצנצנת אטומה. מומלץ להגיש עם משקה צמחי/חלבי, יוגורט או מעדן.
טיפ: ניתן להכפיל כמויות לשימוש רב יותר.

סרטון הכנה: