קרקר עגבניות שום מ-3 מרכיבים

מצרכים:

כוס וחצי עדשים כתומות טחונות בבלנדר לקמח (אפשר להמיר בכוסמת ירוקה), חצי כוס רסק עגבניות ללא תוספת סוכר (125 מ"ל), 3 שיני שום, מלח, אופציונאלי: בצל, טימין

איך מכינים?

1. נטחן את העדשים בבלנדר עד לקמח דק (לטחון בפולסים).
2. נוסיף את הרסק עגבניות והשום ונמשיך לטחון עד קבלת בצק. אם הבצק יבש, נוסיף מים בהדרגה עד שמתקבל מרקם בצקי.
3. נשטח על נייר אפייה משומן ונחתוך לצורות.
4. נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהקרקרים זהובים בקצוות.

סרטון הכנה: