1. בקערה, מערבבים את חמאת הבוטנים עם הקמח. התערובת לא חייבת להפוך לבצק מוחלט. מניחים בקירור עד שהשוקולד מוכן.
2. ממיסים את השוקולד בקערה במיקרוגל או בבן מרי עם מעט שמן (כל סוג שמן מתאים).
3. יוצקים מעט מהשוקולד המומס לתוך שקעים של תבנית קרח ומכניסים למקפיא למשך כ-10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.
4. מניחים מעל השוקולד בתבנית מעט מתערובת חמאת הבוטנים.
5. יוצקים שוקולד נוסף מעל עד לכיסוי מלא של השקעים. ניתן לפזר מעל מלח גס.
6. מכניסים למקרר למשך חצי שעה לפחות. לאחר מכן, מוציאים מהתבנית.
7. מאחסנים בקירור ונהנים!