שניצל כרובית ללא גלוטן

כרובית קריספית מבחוץ ורכה מבפנים שאם היה לקיבה שלי יכולת הייתי אוכלת 4 כאלה ביום

מצרכים:

כרובית אחת, 2 ביצים, כף חרדל, כף מייפל, חצי כוס קמח תירס, חצי כוס קמח שקדים, מלח, פפריקה, שומשום

איך מכינים?

1. מבשלים את הכרובית עד שאפשר לנעוץ בה מזלג.

2. מערבבים בקערה את הביצים, החרדל והמייפל. בקערה אחרת מערבבים את הקמחים והתבלינים.

3. טובלים את הכרובית בבלילה הרטובה ואז בציפוי היבש.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה, או באייר פריי ל-30 דקות על 190 מעלות.

סרטון הכנה: