נענע לימונית:
1. נטחן את כל המרכיבים עד למרקם חלק.
2. נשפוך לצנצנת אטומה ונשמור בקירור.
3. נזלף מעל סלט.
רוטב קיסר בלי מיונז:
1. נערבב את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה וקטיפתית.
2. נעביר לצנצנת ונשמור בקירור.
ויניגרט שום קונפי:
1. נניח את שיני השום הקלופים בנייר אפייה או אלומיניום ונזלף מעל שמן זית.
2. נעטוף ונכניס לתנור/אייר פריי על 180 מעלות ל-25-35 דקות עד שהשום מתרכך.
3. נמעך את השום ונכניס לצנצנת עם שאר המרכיבים.
4. נשקשק ונשמור בקירור.