1. לטחון בבלנדר את הנוזל קוקוס, תירס, מלח ושום גבישי למחית חלקה.
2. לבשל במחבת עד להסמכה, לשטח בתבנית ולהכניס למקרר לשעתיים.
3. לחתוך לצורת צ'יפס, לתבל בשמן ושום ולאפות בתנור על 190 מעלות עד שזהוב.
דף הבית > צהריים וערב > צ'יפס פולנטה
1. לטחון בבלנדר את הנוזל קוקוס, תירס, מלח ושום גבישי למחית חלקה.
2. לבשל במחבת עד להסמכה, לשטח בתבנית ולהכניס למקרר לשעתיים.
3. לחתוך לצורת צ'יפס, לתבל בשמן ושום ולאפות בתנור על 190 מעלות עד שזהוב.