1. מרטיבים את דפי האורז במים לכמה שניות.
2. במחבת על אש נמוכה, מניחים את דפי האורז, שופכים מעליהם את הביצים וטורפים.
3. מכסים את המחבת עד שהביצים מתייצבות.
4.מוסיפים את הגבינה והתוספות. מכסים שוב עד שהגבינה נמסה.
בתיאבון 🙂
1. מרטיבים את דפי האורז במים לכמה שניות.
2. במחבת על אש נמוכה, מניחים את דפי האורז, שופכים מעליהם את הביצים וטורפים.
3. מכסים את המחבת עד שהביצים מתייצבות.
4.מוסיפים את הגבינה והתוספות. מכסים שוב עד שהגבינה נמסה.
בתיאבון 🙂