תחילה, נסחט את הנוזלים טוב טוב מהקישוא ונניח בקערה גדולה.
נוסיף את הביצים ואת השיבולת שועל, מלח ופלפל שחור ונערבב.
נשמן נייר אפייה ונשפוך את הבלילה מעל.
אפשר לשחק עם הצורה. מה שכן- לא לשטח דק מאוד ולא עבה מאוד.
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך חצי שעה עד שהבסיס מקבל גוון שחום.
נוציא וניתן לו להתקרר 5 דקות.
נוסיף את כל התוספות שאתן אוהבות מעל ונכניס לעוד 2-3 דקות.
תהנו ❤
*לגבי אופציה טבעונית: חצי כוס קמח חומוס מעורבב עם שלישי מים. מערבבים עד לבלילה דביקיץ ומוסיפים את הזוקיני ושאר המרכיבים.
אופציונאלי לתוספות: כללללל מה שאתן אוהבות מעל פיצה