1. מבשלים את הכרובית עד שמתרככת.
2. מטגנים את הבצל עם מלח ומבשלים עם נוזל הקוקוס והמים עד לצמצום. ניתן להוסיף קורנפלור להסמכה.
3. מניחים את הכרובית בתבנית, שופכים מעל את הרוטב, ואופים ב-180 מעלות למשך 30 דקות.
בתיאבון 🙂
דף הבית > צהריים וערב > גרטן כרובית טבעוני
1. מבשלים את הכרובית עד שמתרככת.
2. מטגנים את הבצל עם מלח ומבשלים עם נוזל הקוקוס והמים עד לצמצום. ניתן להוסיף קורנפלור להסמכה.
3. מניחים את הכרובית בתבנית, שופכים מעל את הרוטב, ואופים ב-180 מעלות למשך 30 דקות.
בתיאבון 🙂