קינואה מקסיקנית בסיר אחד

3 יתרונות למנה הזו: 1. היא בסיר אחד ככה שאין מקום לשבור ת׳ראש 2. אפשר לקחת אותה בקופסא או בצנצנת לכל יעד שתבחרו ולשמור בקירור 3. היא טעימהההה ברמות של לסגור טיסה למקסיקו

מצרכים:

קינואה שטופה, שעועית אדומה, עגבניות מרוסקות, תירס, שום, כוסברה, מלח, אופציונאלי להוסיף: צ׳ילי פרוס, אבוקדו, טופו, בצל

איך מכינים?

בסיר רחב, נטגן את השום עם מעט מלח עד שניהיה שחום ונוסיף את שאר המרכיבים: קינואה, כוסברה, עגבניות, תירס, שעועית.

נערבב ונוסיף 4 כוסות מים רותחים יחד עם עוד מלח.

נכסה ונשאיר על אש נמוכה-בינונית ל15 דקות עד שהמים מצטמצים, ואם יש צורך: להוסיף עוד מים.

נעביר לקופסאות להמשך השבוע/לצנצנות

בתיאבון:)

סרטון הכנה: