בודהה בול מושלמת

מצרכים:

2 כוסות קינואה לבנה שטופה (ניתן להשרות שעה), בטטה חתוכה לקוביות, יחידת כרובית חתוכה לפרחים, 2 כפות סילאן, חופן תרד (ניתן להחליף), חבילת טופו חתוך לקוביות, 2 כפות סילאן, רבע כוס רוטב סויה (ללא גלוטן), מעט צ'ילי גרוס (לא חובה), לטחינה:, כוס טחינה גולמית, מיץ מלימון שלם, 2 שיני שום, חופן כוסברה, כפית מלח, כוס וחצי מים קרים

איך מכינים?

1.הכנת קינואה: בסיר קטן, לבשל קינואה עם מים רותחים עד שהיא מראה "זנבונים". לסנן ולשטוף.

2. הכנת הירקות: לערבב בטטה וכרובית בתבנית עם שמן זית, סילאן ומלח. לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו ל-25-30 דקות (או באייר פריי), לערבב במהלך האפייה.

3. הכנת הטופו: לטגן טופו במחבת משומנת עם מלח עד הזהבה. להוסיף סילאן, סויה וצ'ילי, לערבב דקה עד צמצום.

4. הכנת טחינה ירוקה: לטחון את מרכיבי הטחינה הירוקה לבלילה חלקה.

5. לסדר את כל המרכיבים בקערה עם תוספות אהובות ולהגיש.

תהנו!

 

סרטון הכנה: