סלט אסייתי קר

רק אלוהים יודע איך ניסיתי אטריות אורז רק השנה. אני חושבת שזה בין המאכלים שמשתלבים כמעט עם הכל בצורה הרמונית וטעימה אפשר להוסיף את האטריות למרקים, תבשילים, סלטים או אפילו לאכול אותם אז איז עם קצת מלח (לא מאמינה שנתתי את האופציה הזו אפילו) עכשיו אם תסלחו לי, אני אשמח לשתף אתכן את המתכון הנהדר הזה:

מצרכים:

לאטריות:, חצי חבילת אטריות אורז רחבות (250 גרם), לרוטב:, כף גדושה חמאת בוטנים טבעית, 2 כפות סילאן, רבע כוס רוטב סויה ללא גלוטן, 2 שיני שום קצוצות, אופציונאלי: גרידת ג'ינג'ר, שמן שומשום, צ'ילי חריף, נוזל קוקוס, לסלט:, חצי כרוב קצוץ, 2 פלפלים אדומים פרוסים, חופן פטרוזיליה וכוסברה, אופציונאלי: בצל ירוק, חסה

איך מכינים?

1. מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ושוטפים אותן במים קרים.

2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לתערובת אחידה. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים ומתקנים את הטעם לפי הצורך.

3. חותכים את הירקות ומניחים בקערה גדולה יחד עם האטריות והרוטב.

4. מערבבים הכל היטב ומפזרים מעל בוטנים קצוצים, צ'ילי ושומשום לפי הטעם. מגישים.

סרטון הכנה: