1. מבשלים את הקינואה: מוסיפים 3 כוסות מים רותחים לסיר או מחבת רחבה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 15 דקות עד שהמים מצטמצמים. מכבים את האש ומשאירים להתקרר 5 דקות עם מכסה.
2. מפרידים את גרעיני הרימון: חותכים את הרימון, מניחים בקערה עם מים ומוציאים את הגרעינים בקלות. מסננים ומניחים בצד.
3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת או קערה עד לקבלת רוטב אחיד.
4. בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות קינואה מבושלת עם הבצל, הרימון, הנענע, החסה והרוטב.
5. מגישים ונהנים.