קרקרים קריספים בלי גלוטן מ-3 מרכיבים

מצרכים:

כוס זרעי פשתן, 3 כפות שומשום (אפשר שומשום מלא), 4 כפות זרעי צ'יה, כוס מים חמים, מלח לפי הטעם

איך מכינים?

1. נערבב את כל המרכיבים יחד ונניח לתערובת לנוח 5-15 דקות.

2. נשטח את התערובת בתבנית, עדיף לשטח כמה שיותר דק כדי לקבל קרקרים קריספיים.

3. נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.

4. נחתוך לריבועים ונגיש.

אופציות לתוספות: גרעיני דלעת, קצח, גרעיני חמנייה, שום גבישי, פלפל שחור ועוד.

סרטון הכנה: