פטה פטריות טבעוני

מצרכים:

חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים, בצל קצוץ, 3 שיני שום פרוסים, חצי כוס אגוזי מלך (ניתן להמיר בקשיו), כף רוטב סויה ללא גלוטן, חצי כפית אגוז מוסקט, פלפל שחור לפי הטעם, מלח לפי הטעם

איך מכינים?

1. נקלה את אגוזי המלך במחבת על אש נמוכה למשך 2 דקות ונערבב מדי פעם.
2. נטגן את הבצל עם מלח עד שמזהיב. נוסיף את הפטריות והשום ונמשיך לטגן עד שהפטריות זהובות. נוסיף מים אם המחבת מתייבשת.
3. נוסיף רוטב סויה ותבלינים, נטגן עוד דקה ונצנן.
4. נטחן במעבד מזון את כל המרכיבים עד למרקם חלק. אם יש צורך, נוסיף מים בהדרגה.
5. נאחסן בצנצנת בקירור.

סרטון הכנה: