1. נטחן את העגבניות בבלנדר ונשפוך למסננת מעל סיר.
2. נכרבב עד שכל הנוזלים יוצאים.
3. נוסיף את המייפל, שום, פפריקה, צ'ילי ופלפל שחור.
4. נערבב על אש נמוכה במשך 10 דקות עד שהכל מצטמצם.
5. נעביר לצנצנת ונאחסן במקרר.
1. נטחן את העגבניות בבלנדר ונשפוך למסננת מעל סיר.
2. נכרבב עד שכל הנוזלים יוצאים.
3. נוסיף את המייפל, שום, פפריקה, צ'ילי ופלפל שחור.
4. נערבב על אש נמוכה במשך 10 דקות עד שהכל מצטמצם.
5. נעביר לצנצנת ונאחסן במקרר.