איולי:
1. נטחן את כל מרכיבי האיולי בבלנדר עד למרקם רך:
חבילת טופו משי (340 גרם), 3 שיני שום, רבע כוס שמרי בירה, כף חרדל קלאסי, חצי לימון סחוט ומלח לפי הטעם
2. נעביר לצנצנת אטומה ונקייה.
3. ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים.
סלט טאבולה קינואה:
1. נבשל את הקינואה עם המים בסיר למשך 15 דקות עד שהיא מתרככת (אם יש צורך, נוסיף עוד מים).
2. נחתוך דק דק את הירקות.
3. נוסיף את הירקות לקינואה המוכנה ונזלף מעל איולי.
4. נערבב היטב ונגיש.