איולי טבעוני וסלט טאבולה קינואה

זה האיולי הטבעוני הכי טעים שהכנתי כל ימי חיי.

מצרכים:

חבילת טופו משי (340 גרם), 3 שיני שום, רבע כוס שמרי בירה, כף חרדל קלאסי, חצי לימון סחוט, מלח, כוס קינואה שהושרתה במים לפחות שעה, 2.5 כוסות מים, חופן עגבניות שרי, מלפפון, צרור פטרוזיליה/כוסברה/בצל ירוק/נענע

איך מכינים?

איולי:
1. נטחן את כל מרכיבי האיולי בבלנדר עד למרקם רך:

חבילת טופו משי (340 גרם), 3 שיני שום, רבע כוס שמרי בירה, כף חרדל קלאסי, חצי לימון סחוט ומלח לפי הטעם

2. נעביר לצנצנת אטומה ונקייה.

3. ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים.

סלט טאבולה קינואה:

1. נבשל את הקינואה עם המים בסיר למשך 15 דקות עד שהיא מתרככת (אם יש צורך, נוסיף עוד מים).

2. נחתוך דק דק את הירקות.

3. נוסיף את הירקות לקינואה המוכנה ונזלף מעל איולי.

4. נערבב היטב ונגיש.

סרטון הכנה: