קרקר שיבולת שועל

לא ארחיב במילים (ככה זה כשהפה מפוצץ בקרקרים), אבל רק אגיד שהמתכון הזה הוא אחלה של נשנוש לארוחת ביניים וארוחת בוקר לצד ממרח כלשהוא שתבחרו.

מצרכים:

כוס קמח שיבולת שועל (240 מ"ל), 1/3 כוס מים פושרים (80 מ"ל), מלח לפי הטעם, טימין, קצח, שום גבישי, זרעי פשתן, שומשום, למטבל:, גמבה אדומה, 4 כפות גרגרי חומוס, רבע כוס מים, מלח, צ'ילי גרוס

איך מכינים?

הכנת הקרקרים
1. נערבב את מרכיבי הקרקרים עד לקבלת בצק אחיד. במידה והבצק דביקי מדיי, נוסיף עוד כף-שתיים קמח.

2. נשטח את הבצק על נייר אפייה דק דק ונחתוך לצורות הרצויות.

3. נאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 20 דקות (או עד לקבלת קריספיות).

הכנת המטבל
1. נטגן את הגמבה עד שהיא חצי רכה.

2. נטחון את הגמבה עם שאר מרכיבי המטבל במעבד מזון עד למרקם הרצוי.

סרטון הכנה: