טופו נאגטס מצפוצי אורז

מצרכים:

חבילת טופו במרקם קשה, 2 כפות גדושות קורנפלור, 2 כוסות פצפוצי אורז, כף פפריקה, כף שום גבישי, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, אופציונלי: כף ממתיק, טימין, רוזמרין וכו'.

איך מכינים?

1. ייבוש וחיתוך הטופו:
– נייבש את הטופו עם נייר סופג ונחתוך לרצועות. נייבש שוב להסרת נוזלים.

2. בלילת קורנפלור:
– נערבב את הקורנפלור עם המלח והמים בקערה ונניח את רצועות הטופו בבלילה.

3. הכנת הציפוי:
– נטחן את כל מרכיבי הציפוי בבלנדר (ניתן להשאיר במרקם גס או דק לפי בחירה).

4. ציפוי הטופו:
– נטבול את הטופו בבלילת הקורנפלור ולאחר מכן בציפוי. מומלץ לחזור על הפעולה פעמיים לשכבה עבה וקריספית.

5. אפייה:
– נזלף מעט שמן על הטופו ונאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו במשך 35 דקות (הופכים כל 10 דקות) עד שהציפוי זהוב וקריספי.

אופציה חלופית:
– ניתן להכין באייר פריי ב-180 מעלות למשך 20 דקות.

סרטון הכנה: