טופו בטעם קארי מדפי אורז

מצרכים:

6 דפי אורז (או 3 כוסות פצפוצי אורז), חבילת טופו במרקם קשה (300 גרם), חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת קארי, אופציונלי: שום גבישי, רוזמרין, כורכום.

איך מכינים?

1. הכנת הטופו:
– נספוג את הנוזלים מהטופו בעזרת נייר סופג ונחתוך לקוביות.

2. הכנת הציפוי:
– נטחן בבלנדר את דפי האורז עם המלח ואבקת הקארי (אפשר להוסיף תבלינים נוספים) עד שמתקבלים פירורים.

3. ציפוי הטופו:
– נצפה את קוביות הטופו בפירורים כך שידבקו היטב.

4. טיגון:
– נטגן את קוביות הטופו משני הצדדים עד שהן הופכות לקריספיות.

סרטון הכנה: