1. הכנת הטורטיות:
– נטחן בבלנדר את הבטטה האפויה, הכוסמת המושרת, המים, ומלח ליצירת תערובת דומה לפנקייק.
– במחבת נון-סטיק משומנת, ניצור יציקות קטנות ונמרח בעדינות לצורת עיגול.
– נטגן עד שדפנות הטורטייה מתייבשות ומרכזה קשיח, נהפוך בעזרת כף רחבה ונמשיך לטגן.
2. הכנת המילוי:
– נטגן את קוביות הטופו בשמן זית עד שהן קריספיות.
– נוסיף גרגרי חומוס, פטרוזיליה, מלח ופפריקה ונערבב.
3. הרכבת הטורטיות:
– נמעך את האבוקדו עם מלח (ואפשרות לתוספת לימון או שום).
– נמרח את האבוקדו על הטורטיות, נוסיף את הטופו המוקפץ, ונגיש.
תיבול: מלח, פפריקה אדומה לפי הטעם