1. הכנת הטופו:
– נחתוך את הטופו לחתיכות בגודל בינוני ונוסיף 2 כפות קורנפלור. נערבב היטב עד שכל הטופו מצופה.
– נטגן את הטופו במחבת רחבה עם שמן זית עד שהוא הופך לקריספי (ניתן להוסיף עוד שמן במידת הצורך).
2. הכנת הרוטב:
– באותה מחבת, נוסיף את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, והצ'ילי. אפשר להוסיף ממתיק וכף קורנפלור לפי הצורך.
– נערבב ונבשל על אש בינונית-גבוהה למשך 10-15 דקות עד שהרוטב מבעבע ומצטמצם.
3. סיום:
– נוסיף את הטופו לרוטב ונערבב עד שהוא מצופה היטב.
– ניתן להגיש מעל אורז או כל תוספת אהובה.