טופו חמוץ מתוק מ-3 מרכיבים

מצרכים:

חבילת טופו במרקם קשה (300 גרם), 2 כפות קורנפלור, 2 כוסות מיץ תפוזים (מומלץ טבעי), רבע כוס רוטב סויה ללא גלוטן (60 מ"ל), חצי כפית צ'ילי גרוס, אופציונלי: 2 כפות ממתיק, כף קורנפלור

איך מכינים?

1. הכנת הטופו:
– נחתוך את הטופו לחתיכות בגודל בינוני ונוסיף 2 כפות קורנפלור. נערבב היטב עד שכל הטופו מצופה.
– נטגן את הטופו במחבת רחבה עם שמן זית עד שהוא הופך לקריספי (ניתן להוסיף עוד שמן במידת הצורך).

2. הכנת הרוטב:
– באותה מחבת, נוסיף את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, והצ'ילי. אפשר להוסיף ממתיק וכף קורנפלור לפי הצורך.
– נערבב ונבשל על אש בינונית-גבוהה למשך 10-15 דקות עד שהרוטב מבעבע ומצטמצם.

3. סיום:
– נוסיף את הטופו לרוטב ונערבב עד שהוא מצופה היטב.
– ניתן להגיש מעל אורז או כל תוספת אהובה.

סרטון הכנה: