1. הכנת הטורטיות:
– נערבב את הקמח, המים והמלח עד לקבלת בלילה אחידה (במרקם נוזלי סמיך).
– נשפוך למחבת נון-סטיק חמה, נהפוך כשמופיעות בועות והקצוות מתקשות.
– נקפל לחצי ונכניס לטוסטר קופץ לדקה עד שהטורטייה מקבלת צורה של טאקו.
2. הכנת המילוי:
– נטגן את הבצל עם מעט מלח עד שמזהיב.
– נוסיף את החציל, הטופו, הצ'ילי והתבלינים.
– נבשל עד שהחציל מוציא נוזלים וכל המרכיבים מתרככים (אם מתייבש, נוסיף מעט מים).
3. הרכבת הטאקו:
– נמלא את הטורטיות בתערובת הירקות ונוסיף אבוקדו, עגבניות ובצל קצוצים מעל.