1. בסיר רחב וגדול, מטגנים את הבצל עם מעט מלח עד שמזהיב (אפשר להוסיף את התבלינים בשלב זה, אך לא חובה).
2. מוסיפים את הטופו ומערבבים.
3. מוסיפים את שאר המרכיבים: שום כתוש, גזר מגורד, פלפל אדום, בצל ירוק, אורז, רוטב עגבניות, תבלינים, ובסוף את הטחינה הגולמית.
4. מערבבים היטב עד שכל האורז מתכסה ברוטב העגבניות ומוסיפים מים רותחים עד שמכסה את התכולה.
5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות, מערבבים מדי פעם ומוסיפים מים אם האורז לא התרכך.
6. כשהאורז מוכן, מכבים את האש ומשאירים מכוסה למשך 10 דקות נוספות.