1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. במקביל, מטגנים את הבצל עם מלח עד שמזהיב. מוסיפים את הפלפל האדום והעגבניות, וממשיכים לטגן במשך 5-7 דקות עד שהירקות מתרככים ונוזלי העגבניות יוצאים.
3. מצננים מעט את התערובת ומעבירים לבלנדר. בשלב זה ניתן להוסיף שמרי בירה. טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מפוררים את הטופו למחבת עם מעט שמן, ומטגנים עד שהוא הופך לקריספי קלות.
5. מוסיפים את התיבול (מלח, פפריקה, כמון) ואת הרוטב עגבניות. מערבבים.
6. מערבבים את הרוטב והטופו עם הפסטה המוכנה ומגישים.