1. טוחנים את הכרובית במעבד מזון/בלנדר עד שהיא הופכת לפתיתים.
2. במחבת, מטגנים את הבצל עם מעט מלח עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה.
3. מוסיפים את פתיתי הכרובית ואת התיבול (מלח, פלפל שחור, שום גבישי, שמרי בירה/פרמזן).
4. מוסיפים 3 כוסות מים (עד כיסוי הכרובית) ואת הנוזל קוקוס. מכסים ומבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 25-30 דקות עד שהכרובית מתרככת. אם יש צורך, מוסיפים עוד נוזל קוקוס.
5. מגישים עם בצל מטוגן ופטריות מעל.