1. במחבת רחבה, נטגן את הבצל והשום עם מעט מלח עד שמזהיבים.
2. נוסיף את כל הירקות והירוקים, נערבב היטב, ונוסיף כוס וחצי מים. נכסה את המחבת ונבשל עד שהירקות מתרככים (אם יש צורך, נוסיף עוד מים בהדרגה)
3. בקערה, נערבב את מרכיבי הרוטב: רוטב סויה, מייפל, לימון ומים.
4. בקערה נפרדת, נערבב את הקורנפלור עם מים עד לקבלת תערובת חלקה.
5. נשפוך את תערובת הקורנפלור לתוך קערת הרוטב ונערבב היטב.
6. נוסיף את הרוטב לירקות ונבשל כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ומצפה את הירקות.
7. נגיש מעל קינואה, אורז או קטנייה לפי העדפה.