חטיפי ריסס בתבנית קרח מ-3 מרכיבים

אתן לא צריכות יותר מזה לקינוח של אחרי ארוחת שישי, עליי

מצרכים:

1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית, 1/4 כוס קמח שיבולת שועל (או קמח שקדים), 150 גרם שוקולד מריר/שוקולד חלב/כל שוקולד, אופציונאלי: מלח גס

איך מכינים?

1. בקערה, מערבבים את חמאת הבוטנים עם הקמח. התערובת לא חייבת להפוך לבצק מוחלט. מניחים בקירור עד שהשוקולד מוכן.

2. ממיסים את השוקולד בקערה במיקרוגל או בבן מרי עם מעט שמן (כל סוג שמן מתאים).

3. יוצקים מעט מהשוקולד המומס לתוך שקעים של תבנית קרח ומכניסים למקפיא למשך כ-10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.

4. מניחים מעל השוקולד בתבנית מעט מתערובת חמאת הבוטנים.

5. יוצקים שוקולד נוסף מעל עד לכיסוי מלא של השקעים. ניתן לפזר מעל מלח גס.

6. מכניסים למקרר למשך חצי שעה לפחות. לאחר מכן, מוציאים מהתבנית.

7. מאחסנים בקירור ונהנים!

סרטון הכנה: