1. בקערה, מערבבים את קמח השקדים, חמאת הבוטנים, והמייפל עד לקבלת בצק אחיד. ניתן ללוש בידיים.
2. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מוסיפים כף קקאו לחצי אחד ולשים עד שהבצק מקבל צבע חום אחיד.
3. מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. אם הכדורים קטנים במיוחד, אופים למשך 20 דקות בלבד.
5. מערבבים את הכדורים בתנור כל 8 דקות כדי לוודא שהם נאפים באופן שווה והופכים לקריספיים מכל הצדדים. הכדורים צריכים להיראות זהובים בסיום.
6. מצננים, מאחסנים בכלי אטום במקרר, ונשמרים עד 5 ימים.
טיפ: אם משתמשים בקמח שיבולת שועל, הכדורים יהיו פחות אווריריים.