1. מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל ואבקת האפייה עד לאיחוד.
2. מוסיפים את המייפל ומערבבים, מוסיפים בהדרגה את משקה השקדים תוך ערבוב. אם התערובת נוזלית מדי, מוסיפים עוד מעט קמח. אם היא פירורית מדי, מוסיפים עוד מעט נוזל.
3. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים לתערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך 5 דקות להתייצבות.
4. מכדררים את התערובת ויוצרים עוגיות קטנות. מסדרים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות. מי שאוהבת עוגיות קריספיות, יכולה להוסיף 5 דקות אפייה נוספות.
6. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או מחוץ לו.