1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוגיות עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מעט מים בהדרגה עד שקל לעבוד איתו.
2. מרדדים את הבצק וחותכים עוגיות בעזרת רינג עוגיות, פיה של כוס קטנה, או סכין.
3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות.
4. לאחר שהעוגיות מתקררות, מורחים על אחת מהן מילוי חמאת בוטנים ומניחים עוגיה נוספת מעל ליצירת סנדוויץ'.
5. ניתן לזלף מעל שוקולד מריר 85% קקאו.
6. מאחסנים בקופסה סגורה במקרר.