1. מערבבים בקערה את הקמח והקקאו עד לאיחוד.
2. מוסיפים את המייפל והביצה, ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק מתפורר מעט, מוסיפים מים בהדרגה עד שמתגבש.
3. יוצרים כדורים קטנים מהבצק, בהתאם לגודל הרצוי לדגני הבוקר.
4. מניחים את הכדורים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות, או משתמשים באייר פריי לאפייה.
6. מצננים ושומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
אופציה טבעונית: מחליפים את הביצה ב-1/3 כוס שמן קוקוס.
לשיבולת שועל: משתמשים בכוס קמח שיבולת שועל, ואם מתפורר, מוסיפים מים בהדרגה.