1. מערבבים בקערה את קמח השקדים והביצה (או תחליף טבעוני) עד לקבלת בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח 5-10 דקות אם צריך.
2. משטחים את הבצק על משטח עבודה לצורת מלבן. מורחים מעל תערובת קינמון ומייפל.
3. חותכים את הבצק לאורך ולרוחב ליצירת ריבועים קטנים.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהריבועים קריספיים ושחומים.
5. מצננים ושומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד 4-5 ימים.
אופציה טבעונית: מחליפים את הביצה ב-3 כפות רסק תפוחים + 3 כפות טחינה גדושות.