1. ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל עם מעט שמן זית/קוקוס, מערבבים כל 30 שניות למניעת שריפה.
2. מסדרים מיני תבניות קאפקייקס, מזלפים את השוקולד לתחתית התבניות עד לכיסוי מלא, ומכניסים למקרר להתייצבות.
3. מערבבים בקערה את הקמח, המייפל, וחמאת השקדים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק מתפורר (במיוחד עם קמח שיבולת שועל), מוסיפים מעט מים. אם דביק, מוסיפים עוד קמח.
4. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים מעל שכבת השוקולד בתבניות, משטחים מעט.
5. מזלפים מעל שכבת שוקולד נוספת (מריר/לבן) ומכניסים למקרר להתייצבות כ-20 דקות.
6. מגישים ונהנים!