1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבסיס עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קמח בהדרגה. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד נוזל בהדרגה.
2. משטחים את הבצק על נייר אפייה. מרדדים לצורת מלבן, מומלץ להניח נייר אפייה נוסף מעל הבצק לרידוד קל.
3. חותכים את הצדדים כדי ליצור קו מלבן אחיד.
4. מניחים את חפיסת השוקולד לרוחב ומקפלים את הבצק בעדינות סביב השוקולד, מהדקים היטב. אם הבצק נקרע, ניתן להדק חזרה עם הידיים.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 15 דקות.
6. מצננים כמה דקות, חותכים לרוחב ומגישים.