1. מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל עם הנוזל עד לקבלת בצק. אם הבצק מתפורר, מוסיפים נוזל. אם דביק מדי, מוסיפים קמח בהדרגה.
2. משטחים את הבצק בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לקירור.
3. לקרמל: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את סוכר הקוקוס עם נוזל הקוקוס ללא הפסקה כדי למנוע שריפה. מבשלים 10-15 דקות עד שהנוזל מצטמצם והקרמל מסמיך. מוסיפים קמצוץ מלח בסיום ומערבבים.
4. יוצקים את הקרמל מעל הבצק ומקררים למשך 5 דקות.
5. ממיסים את השוקולד, יוצקים מעל שכבת הקרמל ומפזרים מלח גס.
6. מכניסים לקירור למשך שעה לפחות עד שהשוקולד מתקשה. חותכים לרוחב ומגישים.