דונאטס ללא גלוטן מ-4 מרכיבים

מצרכים:

3 ביצים M, 1/3 כוס מייפל (או כל ממתיק אחר, 80 מ"ל), 1/2 כוס חמאת שקדים (או כל חמאת אגוזים, 125 מ"ל), 1 כוס קמח שקדים (או קמח שיבולת שועל), אופציונאלי: כפית תמצית וניל, לציפוי דונאטס: שוקולד מריר/לבן מומס, לציפוי מאפינס: שמנת 5% + 3 כפות מייפל + מעט תמצית וניל

איך מכינים?

1. מערבבים את כל מרכיבי הדונאטס בקערה עד לקבלת בלילה אחידה.
2. יוצקים את הבלילה לתבנית דונאטס או מאפינס, בהתאם לצורת ההגשה הרצויה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהדונאטס/מאפינס מתייצבים (זמן האפייה עשוי להשתנות לפי התבנית).
4. מצננים לחלוטין לפני הציפוי.
5. לציפוי הדונאטס: ממיסים שוקולד מריר או לבן ומטבלים את הדונאטס.
6. לציפוי המאפינס: מערבבים שמנת עם מייפל ותמצית וניל ומורחים מעל.

סרטון הכנה: