חטיפי פצפוצי אורז בטעם במבה שוקולד מ-4 מרכיבים

מצרכים:

3 כוסות פצפוצי אורז מלא, כוס חמאת בוטנים טבעית (או טחינה), 4 כפות מייפל (או ממתיק אחר), כף קקאו, אופציונאלי: חבילת שוקולד מריר 85% קקאו

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את הפצפוצי אורז עם חמאת הבוטנים והמייפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. שופכים חצי מהתערובת לתבנית קטנה (אינגליש קייק או מלבנית קטנה) ומהדקים היטב.
3. לתערובת שנותרה מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב (אם הכמות קטנה מדי, מוסיפים עוד פצפוצים וחמאת בוטנים).
4. שופכים את התערובת הקקאו על השכבה הראשונה ומהדקים היטב.
5. ממיסים את השוקולד במיקרוגל במשך דקה וחצי ושופכים מעל.
6. מכניסים למקפיא למשך מינימום שעתיים.

סרטון הכנה: