1. מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים (קמח שיבולת שועל, סודה לשתייה).
2. בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים (טחינה, מייפל, ביצה/תחליף טבעוני, חלב שקדים) עד לתערובת אחידה.
3. יוצקים את תערובת הרטובים ליבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות.
4. מעבירים לתבנית קטנה/אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהשכבה העליונה זהובה וטיפה קריספית.
6. מצננים, חותכים ומגישים