1. מערבבים בקערה את המרכיבים הרטובים (ביצים, חמאת שקדים, דבש) עד לאיחוד מלא.
2. מוסיפים את המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפייה) ולבסוף את התפוח הקצוץ ומערבבים.
3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית קטנה משומנת (או אינגליש קייק).
4. מפזרים מעל את תערובת הקינמון והסוכר קוקוס.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
6. מצננים מחוץ לתנור למשך 10 דקות. אם רוצים, מוסיפים זיגוג מאבקת סוכר ומים.
לזיגוג (אופציונלי): 3 כפות אבקת סוכר של סוויטאנגו + 1/2 כפית מים.