גרנופלקס קריספי בטעם חלווה

מצרכים:

4 כפות טחינה גולמית (או חמאת בוטנים טבעית), 3 כפות מייפל (או כל ממתיק), כוס שיבולת שועל דקה (או עבה), 2 כפות כוסמת ירוקה (לא מבושלת), כף פשתן טחון, כף צ'יה, חופן פקאנים לא קלויים

איך מכינים?

1. בקערה, מערבבים את הטחינה והמייפל עד לאיחוד.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים (כולל תוספות אופציונליות) ומערבבים היטב.
3. משטחים את התערובת בתבנית לפי העדפה: דק אם רוצים גרנולה מופרדת, או עבה יותר.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 15-20 דקות. יש לעקוב בזהירות כדי למנוע שריפה.
5. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה במקרר או בארון יבש עד 5 ימים.
6. ניתן להגיש עם חלב שקדים ללא סוכר או כתוספת לקינוחים.

סרטון הכנה: