1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מכניסים את הבטטה למיקרוגל ל-5-8 דקות (תלוי בגודל) עד שהיא רכה.
3. מוציאים את החלק הרך של הבטטה ומועכים עד לתערובת אחידה ללא גושים.
4. טובלים דף אורז במים חמימים למשך 5-10 שניות (דואגים שלא יהיה רך מדי).
5. מניחים את דף האורז על משטח יבש, שמים כף גדושה מהבטטה ומעליה גבינה צהובה.
6. סוגרים משני הצדדים וחוזרים על הפעולה עם כל הדפים (יוצא 5-6 בורקסים).
7. מסדרים על תבנית משומנת, מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
8. אופים בתנור 30-40 דקות עד שהדפים מזהיבים.