1. מערבבים בקערה תחילה את המרכיבים היבשים (קמח שקדים, סוכר קוקוס, אבקת אפייה).
2. מוסיפים את המרכיבים הרטובים (ביצים/תחליף טבעוני, חמאת שקדים) ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
3. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית/ריבועית קטנה או אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
4. מפזרים מעל את התוספות האופציונליות אם רוצים.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 17 דקות (או 15 דקות לפאדג' חצי אפוי).
6. מצננים מחוץ לתנור למשך 10 דקות, חותכים לריבועים ומגישים.