1. מטגנים את הבצל עם השום (ומלח) עד שמזהיב.
2. מוסיפים את הטופו והגזר, מטגנים עוד כמה דקות ומוסיפים את רוטב הסויה עם המייפל.
3. בקערה רחבה עם מים, טובלים 2 דפי אורז ל-30 שניות ומעבירים למשטח יבש.
4. בעזרת רינג או פיה של כוס, חותכים זוג עיגולים מדפי האורז.
5. מניחים על כל עיגול מעט מהמילוי המטוגן וסוגרים את הדף עד לסגירה הדוקה.
6. מניחים את הדאמפלינגס בסיר אידוי או במסננת מעל סיר עם מים ל-5-8 דקות.
7. מגישים עם צ'ילי חריף, בצל ירוק ושומשום, ורוטב סויה עם מעט צ'ילי.