1. נטחן את הפלפלים עם 6 כוסות מים והמייפל בבלנדר ונעביר לסיר.
2. נערבב את הקורנפלור עם שליש כוס מים ונוסיף לסיר יחד עם תערובת הצ'ילי.
3. נבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות עד שמצטמצם למרקם סמיך (אם לא מתייצב, נוסיף עוד כף קורנפלור).
4. נשפוך את הצ'ילי לכלי אטום ונשמור במקרר.
5. נערבב את תפוחי האדמה והבטטה בקערה עם מלח ושמן זית.
6. נאפה באייר פריי ל-25 דקות ב-180 מעלות או בתנור ב-190 מעלות למשך חצי שעה.
7. נערבב את תפוחי האדמה והבטטה עם הצ'ילי המתוק.
תהנו!