טורטיית שיבולת שועל מ-3 מרכיבים

כבר סיפרתי לכם שיש לי אי סבילות לשטיפת כלים? אם לא, אז תדעו- המתכונים שלי מבוססים על פי הסדר הבא: 1. בריא 2. טעים 3. לא מצריך מעל ל3 כלים לשטיפה 4. דל קלוריות 5.יש בו שיבולת שועל () אחרי שהכרתם את הצד העצלני שבי, קבלו מתכון הכי פשוט שיש, לטורטיות משביעות, שאפשר לאכול אותן עם הכל! (ירקות, חביתות, בשר, ממרחים שונים, ואפילו סתם ככה)

מצרכים:

לטורטיות, 4 כפות קמח שיבולת שועל (אפשר לטחון שיבולת שועל), שליש כוס מים פושרים, ביצה (או 2 כפות זרעי צ'יה/פשתן טחונים + 3 כפות מים), מלח, מעל (אופציונלי):, כף גבינה לבנה 3%, קצח, ממרח אבוקדו

איך מכינים?

הכנת הטורטיות:

– נערבב את קמח שיבולת השועל עם המים עד לתערובת אחידה.

– נוסיף את הביצה ואת המלח ונערבב עד שאין גושים (אם התערובת כבדה מדי, נוסיף עוד 2-3 כפות מים).

– במחבת נון-סטיק על אש נמוכה עם שמן זית, נשפוך חצי מהתערובת. נהפוך כשמופיעות בועות, ונשאיר עד שהטורטיות זהובות וקריספיות.

תוספות:

ממרח אבוקדו/גבינה לבחירתכם, תרגישו בנוח להתפזר עם הטופינג

סרטון הכנה: