טראפלס תמרים

מצרכים:

5 תמרי מג'הול, חופן שקדים לא קלויים, 2 כפיות קקאו ללא סוכר, אופציונאלי: חמאת בוטנים, קשיו, אגוזי ברזיל, תמצית וניל, קינמון, קפה, שוקולד צ'יפס

איך מכינים?

1. טוחנים במעבד מזון או בלנדר את התמרים והשקדים עד שמתחילה להתגבש תערובת.
2. מוסיפים כפית אחת של קקאו וממשיכים לטחון עד שהתערובת אחידה.
3. אם רוצים מרקם עוגתי יותר, מוסיפים כף שיבולת שועל.
4. יוצרים כדורים בגודל הרצוי וטובלים אותם בקקאו הנותר לציפוי.
5. מכניסים למקפיא או למקרר לאחסון ושומרים בקירור עד להגשה.

סרטון הכנה: